Ali B en Emile Roemer op zigeunerreis met Frans Bauer

Ali B en Emile Roemer zijn twee van de gasten in de nieuwe TROS-show Bauers Zigeunernacht, waarin Frans Bauer met bekende gasten op zoek gaat naar het ouderwetse zigeunerleven in de Balkan. Dat heeft de TROS laten weten. Bauer ontvangt in zijn programma, dat vanaf augustus primetime op de buis komt op hitzender Nederland 1, een gevarieerd gezelschap. De andere gasten zijn Ellen ten Damme, Pia Douwes, Albert Verlinde, Irene Moors en Erik van der Hoff.

De opa van Bauer reisde heel Europa door op zoek naar werk. ’s Avonds speelde hij op zijn accordeon en deelden hij en de andere zigeuners verhalen met elkaar. Precies dat gevoel wil Bauer laten herleven in zijn programma. “Maar dan op een gezellige, eigentijdse manier.

De eerste aflevering is op 16 augustus, direct na het Achtuurjournaal op Nederland 1.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen