Wilfred Genee trots op kijkcijfers VI Oranje

Geplaatst op Tue 03 Jul 2012 om 12:08

Wilfred Genee kijkt met trotse gevoelens terug op het kijkcijferverloop van zijn dagelijkse EK Voetbal-talkshow VI Oranje op RTL 4. Dat vertelde de presentator maandag in RTL Boulevard. Dat hij met 15-13 won van concurrent Studio Sportzomer, houdt hem minder bezig. “Ik zit er iets anders in, moet ik eerlijk zeggen. Ik vind het hartstikke leuk en het is een mooie bevestiging, maar ik vind het veel belangrijker dat we nooit een ondergrens doorgezakt zijn“, aldus de talkshowhost.

Er keken gemiddeld 1,043 miljoen mensen naar het tweede seizoen van VI Oranje. “We hebben eigenlijk gelijk hoge kijkcijfers gehaald en die hebben we constant vastgehouden.”

Waar hij met VI Oranje concurreerde met Jack van Gelder, staat hij met zijn Tour de France-talkshow Tour du Jour recht tegenover Mart Smeets. “Mart is natuurlijk echt een vakman als het gaat om wielrennen. Wij moeten onze plaats nog een beetje verdienen op wielergebied. Op voetbalgebied hebben we dat nu een beetje kunnen realiseren.”

Toch is de keuze vergelijkbaar, stelt Genee. “Je krijgt amusement of heel goed, degelijk vakwerk bij de NOS. Dat is het verschil.
8 Reacties op “Wilfred Genee trots op kijkcijfers VI Oranje”


 1. Louwter

  Qua kijkcijfers geen ondergrens elk ander niveau wel!
  Maar we hebben genoten :-D

 2. @je

  Fijn Wilfred

  pffffffffffff

 3. Pebby

  Ik krijg een nat spleetje van Wilfred…mmmmmmmm

 4. Joost

  Oke MC, laten we afspreken voortaan ook wat ander media nieuws te brengen dan VI Oranje / Tour du Jour en de oorlog met NOS. Het is mooi geweest.

 5. @je

  @Joost ik hoop dat MC naar je luistert. Het zou een verademing zijn.

 6. CO

  Mediacourant, het gaat toch niet om 15-13, maar het gaat hier toch altijd om de KIJKCIJFERS !!!

 7. Frits Bom

  Pebby = Wilfred :-)

 8. Ronald

  Gert ‘debiel’ Jacobs eruit en je wint de kijkcijferreeks

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.