Patricia en Patty barbecueën met GTST-sterren

Patricia Paay en Patty Brard verzorgen de feestelijke opening van het nieuwe seizoen van het programma Ik Kom Bij Je Eten. Op 9 juli is te zien hoe zij samen met Sander Janson barbecueën met de cast van Goede Tijden, Slechte Tijden. Dat heeft RTL laten weten. RTL 4 wilde Ik Kom Bij Je Eten, dat de hele zomer lang op het tijdstip van Goede Tijden Slechte Tijden te zien is, op een feestelijke en toepasselijke wijze openen. Zo belooft ze tijdens de barbecue ook een ‘spetterend’ optreden van Waylon

Andere presentatoren die voor Ik Kom Bij Je Eten worden ingezet, zijn onder anderen Quinty Trustfull, Nicolette van Dam, Natasja FrogerAngela Groothuizen, Froukje de Both, Lieke van Lexmond, Winston Gerschtanowitz en Jan Kooijman.

Zo gaat Angela Groothuizen langs bij Xander de Buisonjé, die gaat koken voor zijn vrouw Sophie en hun zoontje Dex. Natasja Froger gaat langs bij René van der Gijp en samen koken ze voor een speciaal iemand in René’s leven.

Presentatoren Vivian Slingerland, Evelyn Struik, Sander Janson en Koert-Jan de Bruijn worden ingezet om langs te gaan bij onbekende landgenoten.

Ik Kom Bij Je Eten is van 9 juli tot en met 17 augustus elke werkdag tussen 20.00 en 20.30 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen