Yolanthe vindt zichzelf verbeterd

Yolanthe Sneijder-Cabau denkt dat de kijkers van haar programma Yolanthe op 3 zien dat ze veel heeft geleerd van het eerste seizoen. Dat zegt de presentatrice in weekblad Televizier. Cabau krijgt veel kritiek, omdat ze alleen ja en amen durft te zeggen tegen haar gasten. “Ik denk dat je elke dag een beetje leert. Vorig seizoen was al enorm geslaagd; de kijkcijfers waren goed en de recensies positief. Zelf ben ik natuurlijk kritischer en vind ik dat er bijna altijd wel iets beter kan“, legt ze uit.

Voorafgaand aan de huidige serie, heeft ze zichzelf kritisch tegen het licht gehouden. “Ik heb het vorige seizoen nog eens goed bestudeerd voordat we met de opnames begonnen, en ik denk dat ik daarvan zeker heb geleerd.”

Ze wil niets liever dan blijven leren. “Ik hou van leren en vind het fijn om me te blijven ontwikkelen. Als een project me leuk lijkt, ga ik er helemaal voor. Door al mijn enthousiasme ben ik zowel acteren als presenteren heel serieus gaan doen. Dat heeft geleid tot een mooie carrière.”

Yolanthe op 3 is elke woensdag te zien op Nederland 3.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen