John de Mol, Gerard Joling en Mark Rutte in VI Oranje

De RTL 4-talkshow VI Oranje heeft een keur aan bekende gasten weten te strikken. Onder hen bevinden zich onder meer mediatycoon John de Mol, tv-ster Gerard Joling en demissionair premier Mark Rutte. Dat heeft RTL dinsdag aangekondigd. VI Oranje wordt tijdens het EK Voetbal opnieuw uitgezonden vanuit het Kurhaus in Scheveningen. “In de eerste uitzending, op maandag 4 juni, is Jan Boskamp samen met zanger René Froger te gast“, zo laat een zegsman weten.

Naast Boskamp zijn ook vaste VI-gasten zoals Hans Kraay jr. en Willem van Hanegem de komende reeks van de partij. “Verder schuiven er gasten uit de ‘voetballerij’ aan, zoals Wim Kieft, AZ-trainer Gertjan Verbeek en oud-scheidsrechter Roelof Luinge.”

Maar ook voetbalfans met een andere achtergrond zullen in Scheveningen langskomen, zoals Thijs Römer, Michael Boogerd, Raemon Sluiter, Eddy Zoëy, Nico Dijkshoorn, Ronald Plasterk, Frank Evenblij en Erik Dijkstra.

De politiek wordt naast Rutte vertegenwoordigd door Emile Roemer en Ronald Plasterk en voor de muziek hebben zangers als Guus Meeuwis en Jan Smit reeds toegezegd.

Het vaste trio Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp zit in elke aflevering om hun mening te geven over het EK Voetbal.

VI Oranje is vanaf maandag elke dag om 22.30 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen