Wesley Sneijder wil niet met ouders op tv

Wesley Sneijder wilde geen tijd maken om met zijn ouders op te treden in het tv-programma De Ouders Van van Omroep MAX. Dat vertelt bedenker van de serie Ary Schouwenaar in Mikro Gids. Schouwenaar wilde Sneijder graag hebben. “Hij wilde zich echter op het komende EK focussen. De voetballer is opgegroeid in een eenvoudige Utrechtse wijk en staat nu aan de top. Het leek mij heel interessant m te kijken uit wat voor familie hij komt“, zegt de voormalig RTL Boulevard-regisseur.

Wel hebben veel andere bekende Nederlanders toegestemd. “Michael Boogerd bladert in aflevering vijf met zijn ouders door zijn plakboeken, met allemaal mooie foto’s van toen hij vroeger op zijn fietsje zat. Heel leuk om te zien. De aflevering met Joop Braakhekke is ook heel bijzonder.”

De eerste gast op dinsdagavond is Natasja Froger. “Natasja’s ouders zijn al lang geleden gescheiden. Nu woont vader met zijn huidige vrouw in Italië. Het leek mij interessant om te zien hoe Natasja daarmee is omgegaan.

De Ouders Van is om 22.15 uur te zien op Nederland 1.

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen