Nasrdin Dchar ergert zich aan RTL 5-sterren

Nasrdin Dchar, acteur in de tv-show De Vloer Op, ergert zich groen en geel aan de nieuwe sterren van RTL 5. Dat laat hij weten in Avrobode. RTL 5 profileert zich momenteel met realitysterren als Britt Dekker en Samantha ‘Barbie’ de Jong uit programma’s als Echte Meisjes in de Jungle en Oh Oh Cherso. “Programma’s als Oh Oh Cherso en die chicks in de bush vind ik te ver gaan op televisie. Dat scoort omdat mensen graag naar domme mensen kijken“, weet Gouden Kalf-winnaar Dchar.

Dchar vindt de RTL 5-shows weinig amuserend. “Als ik er voorbijzap, denk ik wel eens: waarom zijn er geen mensen die deze mensen tegen zichzelf in bescherming nemen? Door te zeggen: doe niet mee aan dit programma.

De realitysterren hebben volgens Dchar niet door wat ze zichzelf aan doen. “Ik geloof niet dat die mensen daa rheel blij van worden als ze later kinderen hebben. Of misschien ook wel, als je beseft dat Barbie haar eigen reallifesoap heeft.

Ik erger me in ieder geval aan die dommigheid“, besluit hij.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen