De geheimen van Barslet primetime op Nederland 2

De nieuwe Nederlandse dramaserie De geheimen van Barslet heeft een plekje in de programmering van Nederland 2 gekregen. De zevendelige serie begint op 6 oktober en zal elke zaterdag om 20.15 uur te zien zijn. Dat hebben NCRV en NTR maandag bekendgemaakt. De geheimen van Barsletvertelt het verhaal van de mysterieuze gebeurtenissen die plaatsvinden in het idyllische plattelandsdorpje Barslet. “Wonderlijke voorvallen die de bewoners van het dorp in hun greep houden.”

Een jongen sterft onder vreemde omstandigheden, een kleuter kan de toekomst voorspellen, het regent vissen op klaarlichte dag en er is een pyromaan aan het werk. “Acht bewoners koesteren ieder hun eigen geheim dat de geheimzinnige gebeurtenissen in een nieuw licht stelt. Wat is er aan de hand in het dorp Barslet?

Elke aflevering bekijkt de gebeurtenissen vanuit het gezichtspunt van één van de dorpsbewoners. “De gebeurtenissen lijken in de ene aflevering een overduidelijk oorzaak en gevolg te hebben. Maar vanuit het perspectief van een andere bewoner in een andere aflevering zijn de zaken weer helemaal niet zo eenduidig.”

De serie wordt geproduceerd door Waterland Film, bekend van films als Nachtrit en Stella’s Oorlog, in coproductie met NCRV en NTR. De regie is in handen van Boris Paval Conen, die ook werkte aan Vuurzee.

De gevarieerde cast bestaat uit zo’n dertig acteurs, waaronder Dragan Bakema, Margot Ros en Raymond Thiry.

Meer in NCRV

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen