Gordon laat zich coachen door Rik Felderhof

Foto: RTLGordon gaat zich voor zijn talkshow Gordons Gastfornuis laten coachen door Rik Felderhof. Dat heeft de entertainer laten weten op 3FM. De tv-show van Gordon draait om gesprekken met bekende Nederlanders in een villa in het buitenland, net als het toenmalige Villa Felderhof. “Toevallig kwam ik pas Rik Felderhof tegen in een restaurant in Laren en hij zei: ‘Ik vind het helemaal te gek dat jij het stokje over gaat nemen. Misschien is het leuk als ik je een paar keer ga coachen.‘”

Dat vond Gordon een te gek aanbod. “Ik zei: ‘Dat vind ik natuurlijk fantastisch.’ Dat is hartstikke leuk, dus ik ga hem bellen binnenkort. Weet je wat zo slim is aan Villa Felderhof? Ze gooien er gewoon veel alcohol in.

Toch denkt de entertainer dat hij vooral op eigen kracht kan varen. “Je ziet ook in Hotter Than My Daughter dat ik qua interviewen de diepte inga. Die basis is gelegd.”

De opnames vinden plaats in augustus in Zweden. “Met hele verrassende combinaties van bekende Nederlanders. Die komen drie dagen in huis, we gaan koken, leuke dingen doen en ik ga ze interviewen.”

Gordons Gastfornuis is dit najaar te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen