Financiering TV Kantine-film nog niet rond

Foto: RTLDe financiering voor de TV Kantine-film van Carlo Boszhard en Irene Moors is nog niet rond. Dat vertelde de RTL 4-presentator zondag in Pau!l. Boszhard en zijn collega willen in de film graag andere films parodiëren. “Er komt een film, ja. Ik ben bezig met het geld en zo. Er moet een hoop geld komen om zo’n film te maken. We willen het heel graag doen. Ik heb er heel veel zin in en denk dat het heel erg leuk wordt. Ik heb al een goed script. Goede teksten ook“, zo liet de tv-maker weten.

Over de inhoud wil Boszhard niet te veel verklappen. “Ik kan er niet te veel over zeggen, maar er is nog nooit een Nederlandse spoof geweest. Dat je een film parodieert. Bijvoorbeeld Alles is Liefde, Flodder, Sint of Amsterdamned.”

Heel veel films van Dick Maas kun je leuke parodieën op maken, dus dat lijkt me leuk om te doen.”

 

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen