Gerard Joling wordt moe van SBS 6

Foto: SBSGerard Joling begint genoeg te krijgen van de onderhandelingen met zijn werkgever SBS 6. Dat gaf de presentator zondag toe in Life 4 You. Het contract van Joling loopt in september af en de zender liet hem al eerder weten dat hij geen anderhalf miljoen euro per jaar meer waard is. “Er zijn van de week wat onderhandelingen geweest en ik weet niet of dat heel lekker liep. Ik was er zelf niet bij, maar ik ben er ongeveer ook wel zo’n beetje klaar mee, hoor“, aldus de tv-persoonlijkheid.

Joling, die in september nog wel een nieuw programma krijgt op SBS 6, is er goed klaar mee. “Het speelt nu al zo lang. Zeg gewoon of je me wil houden of dat je me weg wil. Er is nog geen duidelijkheid. Het is heel vreemd. Ik word er ook moe van.”

Maar het komt allemaal goed. We blijven gewoon positief“, besluit hij.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen