Carlo en Irene nemen afscheid van Rudolph van Veen

Foto: Nick van OrmondtCarlo Boszhard en Irene Moors nemen zondag in de seizoensafsluiter van hun tv-programma Carlo & Irene: Life 4 You afscheid van huiskok Rudolph van Veen. “Zijn vertrek zal zeker niet ongemerkt voorbij gaan“, kondigt een woordvoerder van RTL 4 aan. Verder zit de uitzending vol met muziek, literatuur en een Songfestival-terugblik. “Zo ontvangen Carlo en Irene zangeres Glennis Grace en zanger Guus Meeuwis, die allebei hun nieuwste single ten gehore brengen.

NOS Journaal-presentator Rik van de Westelaken is dit jaar juryvoorzitter voor De Gouden Strop, en komt de RTL 4-kijker vertellen welk spannend boek ze in hun vakantiekofferer moet stoppen, en verder is er musicalnieuws met onder andere Jamai, Simone Kleinsma en Freek Bartels.

Met Cornald Maas wordt er teruggeblikt op de finale van het Eurovisie Songfestival.

Life 4 You begint om 17.25 uur op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen