Peter R. de Vries heeft nog geen concrete plannen

Foto: Nick van OrmondtPeter R. de Vries weet nog niet wat hij na het eindigen van zijn tv-programma Peter R. de Vries, misdaadverslaggever gaat doen. Dat heeft de presentator laten weten op Radio 538. Over twee weken neemt De Vries afscheid van de kijker. “Ik blijf zeker werken en ook als misdaadverslaggever, maar in welke vorm, moet ik nog bedenken. Ik heb wat gesprekken met tv-producenten en andere mensen in de mediawereld en daar rolt vast wel weer wat uit“, zo laat de SBS 6-ster weten.

Voorlopig wil De Vries het rustiger aan doen. “Het zit er bijna op. Ik ga eerst eens een paar maanden lekker uitblazen. Een beetje reizen en wat boeken lezen die altijd bleven liggen. Dan ga ik eens rustig nadenken over hoe verder.

Volgende week is de laatste week met een reguliere aflevering. “De week daarop hebben we een hele Peter R. de Vries-avond op SBS 6. Dan brengen we twee uitzendingen. De laatste is wel heel bijzonder, dan krijg je een blik achter de schermen van het programma.”

Een must-see, volgens De Vries. “Daar is maanden aan gewerkt door de regisseur. Het is een fascinerend portret met de kleedkamergeheimen van het Peter R. de Vries-programma.”

 

 

 

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen