Jan Paparazzi wil weer aan het werk

Jan Paparazzi, vooral bekend als de sidekick van Robert Jensen, is op zoek naar een baan. Dat geeft de presentator aan in weekblad Party. Het liefst zou de werkeloze Paparazzi weer radio maken. “Natuurlijk zou ik dolgraag terugkeren op de nationale radio. Ik vind niets leuker dan programma’s presenteren en ik ben een liefhebber van muziek van Nederlandse bodem. Er komt vast wel weer iets op mijn pad, of dat nou in de ochtend, middag, avond of nacht is“, zo vertelt hij.

Muziek is het enige wat hij leuk vindt. “Mijn hart ligt op dat ene terrein en verder doe ik niet zo gek veel. Ik ben altijd bezig met muziek. Muziek opnemen voor mijn eigen zender, nieuwe muziek opsporen, ideetjes en formats uitwerken voor zowel radio als tv.

Met zijn eigen zender, bedoelt hij zijn hobbyzender. “Ik maak nog wel radio vanuit mijn eigen illegale zender, dat is Jan’s Gouwe Ouwe Zender. Klopt, die zender is ècht illegaal; ik ben du seen piraat.

Na een samenzijn van twintig jaar is Paparazzi recentelijk gescheiden van zijn vrouw en dat maakt dat hij werkeloos én gescheiden thuis zit. “Het gaat wel goed, hoor. Er dienen zich ook nieuwe mogelijkheden aan en ik leef volgens het principe dat de beste tijd nog moet komen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen