Peter van der Vorst thuis bij Lionel Richie

Lionel Richie heeft Peter van der Vorst ontvangen in zijn woning in Los Angeles. De beelden van de ontmoeting zijn te zien in het nieuwe seizoen van Van der Vorst ziet sterren, dat vrijdagavond weer begint. Dat laat de presentator weten in Televizier. Een internationale topper, zegt hij. “Onlangs mocht ik, na lang aandringen, op z’n enorme landgoed in Beverly Hills langskomen. Het werd een van de leukste ontmoetingen die ik voor het programma in de afgelopen jaren heb gehad“, zegt hij.

Er was geen onderwerp dat niet besproken mocht worden, vertelt Van der Vorst. “En dat is tegenwoordig best uniek in de internationale showbiz. Met de voor hem kenmerkende humor en nuchterheid liet Richie zien waarom hij al meer dan veertig jaar zo geliefd is bij een groot publiek.”

Van der Vorst belooft veel ‘grote namen’ in het nieuwe seizoen van zijn reportageserie. “De meesten houden we nog even geheim, want de concurrentie leest uiteraard mee. Bovendien draaien we veel portretten pas kort voor de uitzending. Vooral buitenlandse gasten willen vlak van tevoren nog weleens afzeggen.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen