Ymke vreest voor ‘vergooising’ Britt

Ymke Wieringa vindt dat collega Britt Dekker behoorlijk beïnvloed wordt door haar bekendheid. Dat zegt de realityster in dagblad Metro. Ymke vindt het naar dat Britt steeds vaker beige draagt. “Ik denk dat als Britt niet oppast, ze op den duur op een soort van Gooische troela gaat lijken. Dat zou ik heel erg jammer vinden, want zo begon het niet. Ik ben bang dat ze zich laat beïnvloeden door het Gooi en haar nieuwe mediastatus“, vertelt de dame, die bekend werd door Take Me Out.

Toch heeft Britt ook wel iets aan te merken op Ymke. “Ymke verbetert mij altijd. Ik erger me er niet aan, maar als ik toch een voorbeeld moet noemen is dat het. Ik zeg bijvoorbeeld beter als mij. En dan zegt Ymke: dan ik. Dat gaat de hele dag door, maar ik blijf gewoon zeggen wat ik denk.

Het duo is samen op wereldreis gegaan voor hun eigen reisprogramma en dat is hen goed bevallen. “Ymke is zorgzaam. Ik kan nog niet zo heel erg goed op eigen benen staan. Ik eet het liefst de hele dag patat. Ymke zegt dan dat ik ook groente moet eten“, zegt Britt.

De première van Britt en Ymke en het mysterie van is dinsdag om 20.30 uur op RTL 5.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen