AVRO had geen plek voor tv-show Koefnoen-ster

Owen Schumacher ziet vrijdagavond zijn reportageserie Nep! in première gaan bij omroep NTR. De AVRO, dat zijn tv-hit Koefnoen uitzendt, had geen ruimte. Dat vertelt hij in Televizier. Schumacher had Nep! het liefst bij ‘zijn’ omroep gezien. “Ik weet zeker dat dit programma bij de AVRO past, ook vanwege het programma van Tijl Beckand over klassieke muziek. Helaas was er geen ruimte in het schema. De NTR geloofde direct in het concept en ging het avontuur met me aan.”

De komiek vreesde dat zijn verstrooiende imago hem in de weg zou zitten. “De omroep zag gelukkig in dat ik meer ben dan een grappenmaker met een pruik op.

Aan de hand van een wisselend thema gaat Schumacher in Nep! elke week op zoek naar alles wat nep is in de wereld. “Van de grootste kunstvervalsingen tot de olympische sportvrouwen die geen vrouwen waren. Wat is er nog echt? In zes afleveringen zoek ik antwoorden. Met humor, maar zonder grapdwang.

Hij hoopt nu al op een vervolg. “Ik heb nog zes andere thema’s in de aanbieding, dus serie twee wil ik ook nog graag maken.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen