Wendy en Martijn krijgen stoeptegel van RTL

Wendy van Dijk en Martijn Krabbé hebben een eigen tegel gekregen de RTL Walk of Fame op het Media Park in Hilversum. Daarmee telt de Walk of Fame nu tien tegels. Dat heeft RTL bekendgemaakt. Volgens RTL verdienen de tv-coryfeeën een tegel. “Als vast duo presenteren ze kijkcijferkanonnen zoals The voice of Holland, The Voice Kids en X Factor, maar solo zijn ze ook zeer succesvolle, multigetalenteerde programmamakers en -bedenkers“, zegt een woordvoerder.

Van Dijk weet volgens RTL ‘met sterk uiteenlopende shows een miljoenenpubliek te vermaken’, verwijzend naar Ushi, Moordvrouw en Obese. “Martijn kan in een grote studio (Big Brother, Idols, Dancing On Ice) de spanning als geen ander opvoeren, maar weet ook met een cameraploeg in het land in verschillende situaties altijd de juiste toon te vinden (Uitstel van Executie, Hotel De Toekomst, De Perfecte Partner, In Holland Staat Een Huis).”

RTL Nederland startte de RTL Walk of Fame in 2009  ter gelegenheid van het twintigjarig bestaan. Eerder al kregen RTL-coryfeeën Irene Moors, Carlo Boszhard, Daphne Deckers, Albert Verlinde, Jan de Hoop, de ‘Gooische Vrouwen’, Jette van der Meij en Conny Mus er een tegel.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen