Jochem van Gelder terug op de buis bij SBS 6

Foto: Broer van den BoomJochem van Gelder keert ruim twee jaar na zijn vertrek bij de NCRV, terug op televisie. Hij gaat aan de slag voor SBS 6. Dat vertelde hij woensdagavond zelf in Shownieuws. Van Gelder, die ook in verre onderhandeling was met RTL 4, is verheugd. “Ik moet me inhouden, maar ik ben wel érg blij. Erg blij. Vooral met het grote vertrouwen dat er is. Ik heb er enorm veel zin in. Ik heb natuurlijk een klein stopje gehad, voor mijn gevoel net iets te lang, maar ik mag nu weer de wei in. Ik sta te popelen.”

Zijn eerste programma is Voor Je Moeder, dat in mei te zien is vanwege Moederdag. “Hierin zetten we moeders in de spotlights.

Ook gaat hij een onderdeel in de tv-show Wat Schat Je? van Jeroen van der Boom presenteren. “Wat Schat Je is een familieprogramma. Het is een grote show, waarin één onderdeel zit waarin kinderen een prominente rol spelen. Net voor dat onderdeel ben ik naar voren geschoven. Die dachten: die kan wel overweg met kinderen, laat Jochem dat maar doen.”

Ik denk dat SBS 6 heel goed bij me past. Het is toch een familiezender, waar fijne programa’s gemaakt worden, waar je met plezier naar kijkt. Ik ben toch ook een beetje een familieman“, besluit Van Gelder.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen