Inge Schrama drie maanden uit GTST

Foto: Nick van OrmondtInge Schrama verdwijnt drie maanden uit Goede Tijden Slechte Tijden. Ze gaat een wereldreis maken. Dat vertelde haar soappartner Everon Jackson Hooi woensdag in Boulevard. Het tijdelijke vertrek van Schrama heeft volgens RTL niets te maken met de flexwel. Ze is slechts toe aan een flinke vakantie, en producent Endemol geeft haar die ruimte. “Ik heb even slecht nieuws voor de vaste kijkers. Inge Schrama is toe aan sabbatical, dus ze gaat lekker de serie uit“, aldus Hooi.

Veel wilde de acteur niet verklappen. “Hoe ze terugkomt kan ik niet vertellen, dat wil ik ook niet. Eén ding kan ik wel zeggen, voordat we een Cynthia Abma’tje krijgen, is dat ze met de zomercliff terugkomt.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen