Tooske en Viktor liggen niet wakker van sponsor NS

Tooske Ragas en Viktor Brand hebben er geen probleem mee dat hun tv-show Je Idool Op Het Spoor, die zaterdag van start gaat, wordt gesponsord door NS. Dat vertelt het duo in Spits. In de tv-show strijden kandidaten op en rond het spoor van de NS om een optreden van hun idool. “Ik wil heel graag samenwerken met NS. Ik vind NS een prachtbedrijf. Mijn man heeft het afgelopen jaar heel veel met de trein gereisd en dat ging altijd goed. Ik vind het ook wel Hollands“, vertelt Tooske.

Het sponsorelement is alles behalve storend, stelt Tooske. “Het is een Nederlands programma, het gaat over Nederlandse artiesten en we zijn ook echt buiten, in Nederland; ik vind dat hele treinding daar wel bij passen.”

Viktor is het met haar eens. “Wij werken nu eenmaal bij een commerciële omroep. En wat heel fijn is, is dat de samenwerking met de NS op een heel goede manier is gedaan. Het is absoluut niet zo dat je straks naar een programma zit te kijken waar je zo’n gesponsord gevoel bij krijgt.”

We maken gebruik van de stations en het spoor, dat is het“, besluit hij.

Je Idool Op Het Spoor begint om 19.00 uur op SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen