‘Patricia Paay moet in Hotter Than My Daughter’

Foto: Nick van OrmondtGordon vindt dat zijn 62-jarige collega Patricia Paay zich iets minder extrovert moet gedragen. Dat heeft de zanger laten weten op 3FM. Paay raakte in januari in opspraak, toen RTL Boulevard beelden uitzonden van een feest, waar ze volledig uit de kleren ging. “Daar moet ze mee ophouden. Ze hééft een goed figuur en ze zíet er goed uit, maar je hoeft het toch niet aan iedereen te laten zien. Luister, ik heb haar al opgegeven voor Hotter Than My Daughter. Ze zou de ideale case zijn“, zegt hij.

De entertainer bewondert de levenslust van zijn Holland’s Got Talent-collega. “Ze is vol energie en leven. Dat kan ik alleen maar waarderen. Maar ze moet ophouden met dat uit de kleren gaan. Dat heeft ze gewoon niet nodig.

Toch houdt Gordon van haar. “Ik ken haar natuurlijk al heel lang. Ik kan me nog goed herinneren dat ik haar in 1994 voor het eerst terughaalde naar Nederland voor een concert. Ik heb een hele leuke band met haar. Ze is natuurlijk volslagen gek maar ze is wel leuk gek.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen