Tijl Beckand doet Edison Klassiek Gala en Hofvijverconcert

De AVRO schakelt Tijl Beckand in als presentator van het Edison Klassiek Gala op 15 juni en het Hofvijverconcert op 16 juni. Beide uitzendingen zullen live te zien zijn, primetime op Nederland 2. Dat heeft de omroep donderdag gemeld. Beckand, die afgelopen jaar De Tiende van Tijl presenteerde, is blij. “Het Hofvijverconcert is de klap op de vuurpijl van Festvival Classique. Live televisie, klassieke muziek en een orkest op het water; ik ben ontzettend blij dat ik daar deel van uit mag maken.

Op de vrijdagavond van het festival krijgen de winnaars in het Kurhaus, tijdens het Edison Klassiek Gala, een Edison uitgereikt. “Dit zijn de belangrijkste prijzen voor muzikanten die een van de mooiste kunsten levend houden Ik beschouw het als een eer om dit prestigieuze gala te mogen presenteren.

Het Festival Classique vindt van 12 tot en met 17 juni plaats in Den Haag.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen