Carlo Boszhard in laatste Kwestie van Kiezen

Foto: Nick van Ormondt

Carlo Boszhard is zondagavond te gast in de voorlopig laatste aflevering van de interviewserie Kwestie van Kiezen van Rick Nieman. Dat heeft RTL 4 laten weten. Net als bij zijn andere gasten, legt Nieman de presentator allerlei stellingen voor op carrièregebied en privégebied. “Carlo doet zó veel typetjes en imitaties en dat doet hij zo goed, dat ik mij afvraag of hij zelf nog wel weet wie hij is. Wie is de echte Carlo, hoe is hij thuis, als niemand meekijkt?“, vraagt de interviewer zich af.

En Carlo staat in Hilversum bekend als een keiharde werker en een perfectionist. Waar komt die drive vandaan? Wat wil hij nog bereiken? En is hij nog steeds zo fel als vroeger, of wordt hij inmiddels iets milder?“, vervolgt hij.

Enkele dilemma’s die Boszhard voorgelegd zal krijgen zijn: mijn beste tijd heb ik al gehad of het hoogtepunt moet nog komen, eindelijk volwassen of voor altijd een moederskindje en ik gedraag me soms onredelijk tegen collega’s of om een goed programma te maken is alles geoorloofd.

Kwestie van Kiezen is zondag om 22.00 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen