Nance voor even terug bij SBS 6

Nance werd in januari aan de kant gezet door SBS 6, maar maakt binnenkort toch weer haar opwachting in een programma van de zender. Het gaat om Bekende Handen Helpen, waarin BN’ers meelopen bij het Leger des Heils. Dat heeft een zegsvrouw donderdag laten weten. Naast Nance verschijnen ook Do, Eric van Tijn, Lange Frans, Leontien van Moorsel en Mari van de Ven in de serie. “Allemaal lopen ze een paar dagen mee met een activiteit van het Leger“, aldus de woordvoerster.

De bekende Nederlanders worden gevolgd door de camera bij de projecten die ze bezoeken en de mensen die ze daarbij ontmoeten. “Dit leidt tot ontroerende, verbazingwekkende, maar ook grappige momenten.”

Bekende Handen Helpen is vanaf donderdag 19 april om 23.15 uur te zien bij SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen