Paul de Leeuw op bezoek bij Carlo en Irene

Foto: VARAPaul de Leeuw brengt zondag een bezoek aan het programma Life 4 You van Carlo Boszhard en Irene Moors. De VARA-coryfee, die maandag vijftig werd, komt  vertellen over zijn boek, theatertour en tv-show. Dat heeft RTL 4 donderdag gemeld. Naast een uitgebreid gesprek, verzorgt De Leeuw – net als deze maand in De Wereld Draait Door – ook een muzikaal optreden. Hij brengt binnenkort een nieuwe cd uit en daarvan zingt hij een door Guus Meeuwis geproduceerd nummer. 

De laatste keer dat De Leeuw te gast was bij het duo was in april 2011. Twee jaar daarvoor schoof hij ook aan in de één na laatste aflevering van het toenmalige Life & Cooking. “Als het koud was waren we altijd blij dat jullie erbij waren“, zei hij toen.

De andere gasten in Life 4 You, zondag om 17.25 uur op RTL 4, zijn John van den Heuvel, Mr. Gay-kandidaat Thom Goderie en zanger Quincy.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen