Ali B Op Volle Toeren krijgt internationale variant

Foto: BNN

Tv-producent Tuvalu werkt aan een internationale versie van het programma Ali B Op Volle Toeren. Hierin zullen artiesten uit verschillende landen een onverwachte ontmoeting met elkaar hebben. Dat heeft een woordvoerder donderdag laten weten. Volgens Tuvalu wordt al een ‘aantal maanden’ gewerkt aan de internationale versie, die de titel Cover Me heeft. Mogelijk doen de landen die het format van Ali B Op Volle Toeren hebben gekocht, ook mee aan de internationale variant.

Het format van Ali B Op Volle Toeren is inmiddels verkocht aan acht landen. Zo maken onder meer België, Duitsland, Portugal, Oekraïne, Zweden en Zwitserland een eigen versie.

De internationale verkoop gaat via moederbedrijf Sony Pictures. “De verwachting van Sony is dat daar volgende week op de formatbeurs MIPTV een aantal landen aan kan worden toegevoegd.”

Naast een internationale versie, wordt er volgens Tuvalu ook gesproken over een wijziging van het format. “Met verschillende buitenlandse omroepen wordt gepraat over een studioversie met publiek.”

Ali B Op Volle Toeren, waarin Ali B en zijn bevriende rappers samen zingen met bekende Nederlandse artiesten, begint in december aan haar derde seizoen op Nederland 3.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen