Evert Santegoeds begrijpt floppen Shopping Queens

Evert Santegoeds, hoofdredacteur van weekblad Privé, begrijpt wel waarom het dagelijkse RTL 5-programma Shopping Queens met Fred van Leer zo weinig kijkers trekt. Het thema shoppen past niet in crisistijd. Dat zei hij woensdag op Radio 538. Eigen schuld, vindt Evert. “Take Me Out is vervangen door het totaal mislukte Shopping Queens, wat ook niet helemaal past in deze tijd. Fred van Leer levert nogal wat kijkers in. Het trekt ongeveer eenderde van de kijkers van Take Me Out.

Take Me Out-presentator Eddy Zoëy klaagde recent nog dat hij ervan baalt dat Take Me Out maar niet terugkeer op de buis, en volgens Evert kan hij de hoop opgeven. “Er is nog hoop voor Eddy, zou je zeggen, ware het niet dat hij door de gebeurtenissen bij Expeditie Robinson volgens ingewijden zijn langste tijd bij RTL gehad en al ergens anders loopt te shoppen.

Zoëy werd van Expeditie Robinson gehaald, omdat collega Dennis Weening goedkoper was. “Er hangen donkere wolken boven de RTL-carrière van Eddy Zoëy, die bij de zender maar meer en meer uit de gratie lijkt te raken.”

Shopping Queens, waarin kandidaten allerlei shoppingopdrachten moeten vervullen, is dagelijks om acht uur te zien op RTL 5. In het verleden waren op dat tijdstip ook Deal or no Deal en Take Me Out te zien.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen