Tooske Ragas begrijpt ontslaggolf SBS 6

Tooske Ragas heeft er begrip voor dat collega’s als Nance Coolen en Patty Brard de laan uit zijn gestuurd door haar werkgever SBS 6. Dat vertelt de tv-ster in dagblad Spits. Ragas noemt het naar, maar onvermijdelijk. “Dit vak is eenmaal keihard. Het kan morgen afgelopen zijn, voor ons allemaal. Wij zijn de plaatjes, de gezichten van de programma’s. En als je het gevoel van een zender wilt veranderen, ja, dan zul je de manier waarop je dat verkoopt aan de mensen moeten veranderen.

Net als haar andere SBS 6-collega’s, heeft ook Tooske een aantal flops op haar naam staan. “Ik heb de Sing-Off gemaakt, dat van 1,1 miljoen naar 300.000 kijkers ging. Dat was een van de leukste, best gemaakte programma’s die ik ooit heb gedaan. Daar heb ik zo van genoten, ik was er echt trots op. En ja, dat is dan genoeg. Dat moet wel, want je kunt er verder toch niks meer aan doen.

Viktor Brand, met wie Tooske voor het programma Je Idool op het Spoor een tv-duo vormt, is het met haar eens. “Ik moet zeggen dat er ook wel weer een heel fijne, positieve vibe hangt door de nieuwe mensen die binnen zijn gekomen. Er hangt weer een creatieve geest, de wil om de zender opnieuw uit te vinden.

Of Tooske en Viktor de nieuwe Gerard Joling en Nance zijn? “Nou, je hoeft me niet met een enorm verenballet van de trap te laten komen. Maar wellicht, ooit een keer. We hebben veel pret. Het zou hartstikke leuk zijn“, zegt hij.

Ook van Tooske ‘mag er nog wel een programmaatje achteraan’. “Maar, ík wil wel met veren.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen