‘De Fukkers totaal niet grappig’

Tv-recensent Marcel Peereboom Voller van De Telegraaf vindt het nieuwe programma De Fukkers totaal niet grappig. Dat laat hij woensdag blijken in zijn column. De Fukkers, waarin vrienden elkaar genânte opdrachten geven, ging maandag in première op Veronica. “Niet alleen de camera bleek verborgen; ook de humor. De vier presentatoren hadden er wel plezier in. Maar om nu een programma neer te zetten alleen maar omdat zij er zo’n lol in hebben?“, aldus de tv-kenner.

De presentatoren fluisteren elkaar opdrachten in, die ze vervolgens uitvoeren. “In een drogisterij aan een mevrouw vragen hoe je anale gel aanbrengt, bijvoorbeeld. Omdat alle presentatoren aan de beurt komen wordt dezelfde practical joke drie keer herhaald, hetgeen de grap niet ten goede komt. Hij was de eerste keer al zo flauw…

Veronica wordt gerund door een stel melige kinderen, vermoedt Voller. “En dit om half tien ’s avonds, wanneer kleine melige kindertjes, die waarschijnlijk erg hard om de verborgen humor hadden kunnen lachen, in bed liggen.”

Slechts 215.000 kijkers namen wel de moeite om de eerste aflevering te bekijken en zagen hoe het oeroude genre van de verborgen camera door De Fukkers vakkundig om zeep werd geholpen.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen