Dries Roelvink wil eigen tv-programma

Dries Roelvink wil net als collega-zangers als Frans Bauer en Jeroen van der Boom een eigen tv-programma. Hij werkt er hard aan. Dat vertelde de zanger donderdag voor de camera van Shownieuws. Roelvink was donderdag gasthoofdredacteur van AT5 en het tv-maken smaakt hem naar meer. “Ik loop al met een idee rond. Een televisieformat waarvan ik denk: dat moet ik maar eens aan een tv-producent laten zien. En wie weet wat daaruit voortvloeit“, zo liet hij weten.

De laatste jaren is Roelvink voornamelijk als gast te zien in tv-programma. Zo schoof hij onder meer aan als panellid in Ranking the Stars en was hij kandidaat in Sterren Dansen op het IJs.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen