Publieke omroepen zoeken multicultureel talent

Foto: VARA

De Publieke Omroep is op zoek naar multicultureel talent om stageplaatsen bij programma’s als Man Bijt Hond en Pauw & Witteman te vullen. Tijdens een netwerkdag op 23 mei gaan acht omroepen op zoek. Dat heeft organisator Mediastages vrijdag laten weten. De multiculti-dag vindt plaats in Beeld en Geluid in Hilversum. “Tijdens de middag kunnen studenten contact leggen voor stagevacatures op het gebied van onder andere Redactie en Productie“, zegt een woordvoerder.

De deelnemende publieke omroepen zijn AVRO, BNN, EO, KRO, NCRV, NTR, VARA en VPRO. Ook het overkoepelend orgaan Publieke Omroep en Beeld en Geluid zijn op zoek naar multiculturele studenten die een opleiding volgen op MBO, HBO of WO-niveau.

Er zullen programmamakers en vakmensen aanwezig zijn van onder andere Z@ppLive, Pauw & Witteman, Man Bijt Hond, Kassa, BNN University, Opium, 101TV, De Reünie en Memories.

In 2010 organiseerde Mediastages ook twee netwerkdagen voor multicultureel talent. Toen deden BNN, EO en Beeld en Geluid nog niet mee.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen