Sylvie van der Vaart de hemel in geprezen

Foto: Mike van den ToornSylvie van der Vaart wordt door haar collega’s van de tv-show The Face, die maandag van start gaat, de hemel in geprezen. Coaches Olcay Gulsen en Philip Rinches vinden haar geweldig. Dat laten zij weten in  interviews met Life 4 You en Spits. Gulsen noemt haar ‘echt fantastisch’. “Ze is super professioneel. Het is natuurlijk een mediatycoon in Duitsland en ze is een über-oneliner. Alles wat ze zegt, is meteen goed. Ik heb wel heel veel respect voor haar gekregen“, vertelt ze.

Gulsen wist niet dat Van der Vaart zo talentvol was. “Ik kende haar natuurlijk wel een beetje via het Bavaria-jurkje, dat we samen deden. Maar die vrouw is echt zo goed in presenteren.”

Riches is het helemaal met haar eens. “Sylvie is geweldig. Ze is net een poppetje. Ik wilde haar de eerste keer gewoon optillen. Het liefst zou ik haar mee naar huis nemen, op een stoeltje zetten en d’r haar kammen.

De modellenwedstrijd The Face is om 20.30 uur te zien op RTL 5.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen