‘Patricia Paay moet voorbeeld nemen aan Nick & Simon’

Patricia Paay kan als jurylid in Holland’s Got Talent veel leren van The Voice of Holland-coaches Nick & Simon. Dat zegt het bekende jurylid Jacques d’Ancona, die zo nu en dan flink uithaalt naar Paay, in Weekend. D’Ancona maakt er geen geheim van dat hij zijn rivale knudde vindt als jurylid. “Als jurylid in Holland’s Got Talent doet ze het gewoon niet goed. Ze zou een voorbeeld moeten nemen aan Nick & Simon. Dat is klasse, dat is allure en zij praten echt over het vak, niet over alle randzaken.

De Groninger heeft nog een tip voor La Paay. “Ze moet een beetje kunnen relativeren, zoals ik dat kan. Maar ach, als je zo eenkennig bent.

D’Ancona vindt het merkwaardig dat hij steeds kritiek krijgt als hij weer eens uithaalt naar de tv-diva. “Hoe durven mensen te beweren dat ik jaloers zou zijn op Patricia’s jurywerk? Punt één is dat niet zo en punt twee, ik heb haar alleen maar beoordeeld op haar kwaliteiten. Ik heb haar niet uitgescholden, geen smerige taal gebruikt en vooral niet neerbuigend gedaan.

Het was Paay die d’Ancona uit de jury van haar show Holland’s Got Talent weerde. “Ik stel voor om het verleden te vergeten en gezamenlijk alsnog ergens in een jury plaats te nemen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat SBS 6 ook na de zomer een dagelijkse talkshow met de VI-mannen moet uitzenden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen