John de Mol zegt ‘ja’ tegen Dit Was Het Nieuws

Mediatycoon John de Mol is dit seizoen één van de gasten in het satirische tv-show Dit Was Het Nieuws op RTL 4. Dat heeft de tv-zender maandag laten weten. De Mol behoort volgens RTL tot een rijtje van ‘spraakmakende gasten’ die gestrikt zijn voor de nieuwe serie, die op 3 maart in première gaat. Andere bekende namen die aanschuiven naast Raoul Heertje en Thomas Acda zijn acteur Waldemar Torenstra, schrijfster Karin Spaink, advocate Inez Weski en Erik van Muisinkel.

In het verleden heeft De Mol meerdere malen laten weten niet graag op te treden in tv-programma’s. Toch stemt hij regelmatig toe om op te komen dagen, bijvoorbeeld in Life 4 You, College Tour, De Wereld Draait Door en Voetbal International.

De nieuwe zesdelige serie van Dit Was Het Nieuws begint op zaterdag 3 maart om 22.10 uur op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat SBS 6 ook na de zomer een dagelijkse talkshow met de VI-mannen moet uitzenden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen