Nance snapt niets van John de Mol

Nance vraagt zich af wat John de Mol van plan is met SBS 6. De presentatrice werd ontslagen omdat het tv-station een nieuwe richting wil inslaan, maar wat die richting is, weet ze niet. “Nee, ik kan er geen peil op trekken“, zegt ze bij VARA. De Mol heeft meer met andere tv-sterren. “Ik weet ook niet wat De Mol precies bedoelt met zijn uitspraak dat Bridget Maasland wel in het plaatje past. Bridget is natuurlijk wel wat brutaler. Ze is meer in your face en durft dingen wat meer uit te spreken dan ik.”

Nu denkt Nance dat ze eruit gegooid is omdat ze te lief is. “Misschien wel, ja. Ik ben natuurlijk opgegroeid met televisievrouwen zoals Linda de Mol en Caroline Tensen, dus dan denk je: zo zal het wel moeten. En nu begon ik eigenlijk net te ontdekken dat het ook anders kon.”

Ze had zich graag aan De Mol aangepast. “Ik zou het niet weten waar hij heen wil. Helaas, want dan kun je daarin meegaan. Je een beetje aanpassen.

Haar ex-collega Tooske Ragas is ook redelijk braaf. “Tuurlijk denk ik: waarom zij wel? Dat is toch menselijk. Maar waarschijnlijk past zij dan beter in het nieuwe plaatje. Ik hoop het van harte voor haar. Die vrouw heeft een huis en drie kinderen, of eigenlijk vier. Die heeft het nog pittiger dan ik.”

Tv-wederhelft Gerard Joling blijft in elk geval tot september bij SBS 6. Met anderhalf miljoen euro verdiende hij aanzienlijk meer dan Nance. “Ach, wat doe ik eraan? Ik ben geen Gerrard Joling, ik ben maar Nance. Hij zal het wel verdiend hebben. Ik ben niet iemand die mensen iets misgunt.

Het zou me wel heel erg steken als ze vandaag of morgen beslissen om weer Sterren Dansen op het IJs te gaan doen met Gerard en ze er een andere vrouw naast zetten. Dan ga ik persoonlijk wel een wak opzoeken.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat SBS 6 ook na de zomer een dagelijkse talkshow met de VI-mannen moet uitzenden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen