Katja Schuurman ligt in een deuk om Nick & Simon

Foto: TROSKatja Römer-Schuurman had zich geen leukere tv-collega’s kunnen wensen dan Nick & Simon. Dat zegt de presentatrice in Story. Het is een komisch stel, vindt ze. “Wat een heerlijke jongens zijn zij. Die humor, je blijft de hele dag lachen! Ik kende ze eigenlijk helemaal niet. Ja, ik zag ze weleens op televisie, maar ik kan geen nummers van ze opnoemen. Een ander duo zou er misschien verbolgen over zijn. Nick zei: ‘Ik ken wel nmmers van jou’. Hij somde er zo vier op. De toon was gezet.

Het trio ontmoette elkaar bij de opnames van de RTL 4-show De Jongens tegen de Meisjes, ook van producent John de Mol. “Zij waren bezig met het opzetten van Nick tegen Simon en hebben mij toen bij  John de Mol voorgedragen. Die liet mij een paar spelletjes uit het programma zien, waar ik ontzettend hard om moest lachen. Dat trok me over de streep“, vult ze aan in Avrobode.

Nick en Simon zijn nu zowel op vrijdag als op zaterdag te zien op primetime. “Klopt! Primetime is onze favoriete tijd“, zegt Nick. Simon: “Als ik met vrienden afspreek, vraag ik ook altijd of we op primetime kunnen afspreken. Dat vind ik zo’n te gek tijdstip.

We doen alleen nog maar dingen op primetime“, besluit Nick in Veronica Magazine.

Nick tegen Simon is om 20.25 uur te zien op Nederland 1. In deze aflevering zijn Chantal Janzen en Gerard Joling te gast.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen