Linda de Mol strijdt tegen Nick & Simon

Foto: Roy Beusker

Het wordt een spannende tv-avond. De afgelopen weken waren Nick & Simon met hun Nederland 1-show Nick tegen Simon steevast de grote winnaars op zaterdagavond, maar nu is Linda de Mol terug met Ik Hou Van Holland op RTL 4. Linda is al jaren onverslaanbaar, sinds ze Paul de Leeuw in 2009 definitief naar het zilver duwde. Hij is nu op vakantie en wordt vervangen door het veel beter bekeken Nick tegen Simon. Op zondagochtend zal blijken of zij Linda wél kunnen verslaan.

Nick tegen Simon heeft veel weg van Ik Hou Van Holland. Beide tv-shows worden gemaakt door het televisiebedrijf van John de Mol en draait om panels van bekende Nederlanders die het tegen elkaar opnemen.

Met de spelshow Nick tegen Simon speelt de publieke omroep Ikhouvanhollandje. Geproduceerd door Talpa, dus een kopie van een kopie van een kopie“, zei tv-recensent Marcel Peereboom Voller onlangs.

Afgelopen week keken er ruim 1,8 miljoen mensen naar Nick tegen Simon. Ik Hou Van Holland trekt normaliter meer dan 2,5 miljoen kijkers. Het is goed mogelijk dat de rechtstreekse concurrentie beide shows kijkers gaat kosten.

Jeroen van der Boom is snel gevlucht van acht naar tien uur, en komt met zijn Wedden Dat Ik Het Kan in wat rustiger vaarwater terecht op SBS 6.

Nick tegen Simon en Ik Hou Van Holland beginnen om respectievelijk 20.25 en 20.30 uur.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat SBS 6 ook na de zomer een dagelijkse talkshow met de VI-mannen moet uitzenden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen