Reinout Oerlemans krijgt vrouwelijke co-host

Foto: AVROReinout Oerlemans krijgt als presentator van Strictly Come Dancing waarschijnlijk een vrouwelijke co-host. Dat vertelt de tv-maker in De Telegraaf. Bij RTL 4 werd de show, toen onder de naam Dancing with the Stars, jarenlang gepresenteerd door het televisiepaar Ron Brandsteder en Sylvana Simons. Oerlemans wil niet verklappen wie zijn Sylvana wordt. “Er is een naam gevallen die ik heel leuk zou vinden, ja. Over haar zou ik zelfs heel enthousiast zijn, maar dat is nog niet helemaal rond.” 

Ook het kandidatenveld is nog niet rond. “Net als de namen van de dansers, naar hen gaan we nu op zoek. Het moet gewoon een prachtig programma worden, waar Nederland zich op verheugt als het gaat beginnen.”

Dancing with the Stars was in het voorjaar van 2009 voor het laatst te zien en werd toen gewonnen door Jamai Loman, de winnaar van Idols 1. De runner-up van Idols 1, Jim Bakkum, won het eerste seizoen in 2005.

Strictly Come Dancing start in augustus bij de AVRO op Nederland 1.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat SBS 6 ook na de zomer een dagelijkse talkshow met de VI-mannen moet uitzenden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen