Hans Klok ligt niet wakker van Albert Verlinde

Hans Klok leert steeds beter hoe hij moet omgaan met Albert Verlinde. Dat zegt de illusionist in VARAgids. Volgens Klok is het een kwestie van aanvaarden. “Laatst had ik een akkefietje. Ik zou een truc gestolen hebben. En dan zegt Albert: ‘Dat moet je niet doen, Hans, dat is matennaaierij.’ Dan denk ik: Albert, jij jat alles wat los en vast zit. Maar ik begrijp het allemaal wel, ik lig er niet drie wkeen wakker van. De volgende keer zegt hij: ‘Hans Klok was geweldig.’ We hebben elkaar nodig.

Klok kijkt graag naar Boulevard. “Dat is het kindje van Albert Verlinde. Zijn valsigheid en eeuwige gemenigheid vind ik wel oké. Als je door hem geschoren wordt, moet je stilzitten en meebuigen. Als hij altijd en overal maar aardig zou zijn voor iedereen kan hij geen programma vullen.

Ik heb hem uiteindelijk ook nodig om kaartjes te verkopen“, besluit hij.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat SBS 6 ook na de zomer een dagelijkse talkshow met de VI-mannen moet uitzenden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen