Anita Witzier baalt van Desperate Housewives

Foto: Roland J. ReindersAnita Witzier is helemaal klaar met Desperate Housewives. Ze weigert ook nog maar één aflevering te kijken. Dat vertelt de KRO-ster in Mikro Gids. De Amerikaanse komedieserie kan Witzier niet meer bekoren. “Vroeger ging ik echt zitten voor een nieuw seizoen van Desperate Housewives, maar dat heb ik nu helemaal niet meer. De serie was altijd al ongeloofwaardig, maar op een gegeven moment werd het steeds gemaakter en toen hield ik het voor gezien“, stelt ze.

Veel liever kijkt ze naar drama van haar eigen omroep. “Op dit moment ben ik heel enthousiast over Lijn 32, een bijzonder goed gemaakte dramaserie van de KRO en NCRV. Ik vind het heel interessant om te zien hoe de zeven verhaallijnen langzaamaan samenkomen. Daarbij is de serie maatschappelijk relevant: het stelt toenemende angst en individualisme aan de kaak.

En van de KRO-detectives smult Witzier ook. “Ik kijk graag naar detectives als Silent Witness, Wallander en Morse; lekker meepuzzelen. Inspecteur Kurt Wallander uit de Zweedse detective Wallander is mijn favoriete tv-personage. Hij wordt fantastisch vertolkt door Krister Henriksson.

Recent is Witzier begonnen aan de dvd-box van Dexter. “Heel fijn om naar te kijken. Het is leuk dat je sympathie voor een seriemoordenaar krijgt en dat sommige personages heel verrassend zijn. Met zo’n box kijken is heel relaxt, maar het vreet tijd. Daar moet je mee oppassen.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen