Turkse meiden in soapdorp Meerdijk

Foto: RTLGoede Tijden Slechte Tijden gaat multicultureel. Twee Turkse dames betreden woensdagavond het soapdorp Meerdijk. En daarmee krijgt de buurt iets meer kleur. “Mooi meegenomen, want het was wat magertjes“, zegt actrice Toprak Yalciner in Mikro Gids. Voor haar rol in de serie stopte ze als lerares. “Mijn leerlingen zijn allemaal fan van GTST, dus zij vonden het alleen maar leuk. Het was wel raar dat ze opeens met me op de foto wilden. En ik moet tegen Noud zeggen dat hij knap is.

Dilan Yurdakul is haar zusje in Meerdijk. De actrice blijft naast haar fulltime werk voor GTST studeren en werken als sportinstructeur. “Best zwaar, maar met een goede nachtrust red ik het wel. Tussen de opnames door kan ik leren of opdrachten doen. Gelukkig heb ik één van mijn twee studies bijna afgerond; dat scheelt ook weer“, vertelt ze in Televizier.

Yurdakul kruipt in GTST in de huid van Aysen, de jongste van de twee zussen. “Ik ga aan de slag als rechercheur en word een collega van Jack. Mijn zus gaat als kapster aan de slag in de beautysalon.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Daphne Deckers als presentatrice van RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen