John de Mol sluit overstap Bridget niet uit

Foto: Mike van den ToornJohn de Mol sluit een overstap van Bridget Maasland naar zijn SBS 6 niet uit. Dat vertelde de mediatycoon dinsdag op 3FM. De Mol zou Maasland graag weghalen bij RTL 5, maar daar is nu nog geen sprake van. “Vooralsnog niet, maar dat sluit ik niet uit. Ik ben erg gesteld op Bridget en ik vind haar erg leuk op tv, dus wie weet. Maar op dit moment wordt daar niet mee gesproken. Het is in elk geval iemand die past in het plaatje wat we voor ogen hebben met het SBS van de komende jaren.”

Wel heeft De Mol gesprekken gevoerd met Humberto Tan, maar dat is op niets uit gelopen. “Humberto hebben wij mee gesproken, maar zijn contract met Eredivisie Live laat te weinig ruimte om substantieel iets voor SBS te doen.”

Maasland, die ooit ook al met De Mol meeging naar Talpa, sluit een overstap zelf ook niet uit. “Ik heb altijd met heel veel plezier voor John gewerkt. Dus als hij iets moois te bieden heeft, zou ik dat zeker overwegen. Een grote show lijkt me geweldig“, zei ze onlangs.


Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen