Caroline Tensen wil niet huilen

Foto: NCRVCaroline Tensen moet tijdens de opnames van haar tv-hit DNA Onbekend, dat woensdag terugkeert op tv, soms vechten tegen haar tranen. Dat onthult de presentatrice in Televizier. Toch slaat La Tensen zich er steeds weer heldhaftig doorheen. “DNA Onbekend is een enorm heftig programma, ook om te maken. De verhalen raken me enorm. Ik schiet weleens vol, maar moet niet gaan huilen. Het draait immers niet om mij. En het wordt niet makkelijker naarmate ik het langer doe.

Tensen raakt er maar niet aan gewend. “Wat ik hoor, went nooit. Alles wat gebeurt en wordt gezegd, komt ook bij mij binnen. In alle hevigheid. Als iemand mij vertelt over de mishandelingen van zijn of haar vader of moeder, zit ik bijna met open mond te luisteren; kippenvel. Ik ben zelf moeder van twee kinderen en die staan met stip op één. Ik kan me dat gewoon niet voorstellen.”

Aan het eind van elke uitzending onthult Tensen aan haar gasten hoe de familiebanden daadwerkelijk in elkaar zitten. “Ik voel met mijn gasten mee en hoop dat er uit de test zal komen wat zij graag willen. Als dat dan niet gebeurt, krijg ik een enorm naar gevoel in mijn buik. Dan ben ík degene die dat moet gaan vertellen. Daarom breng ik natuurlijk veel liever goed nieuws.

DNA Onbekend is om 20.30 uur te zien op Nederland 1.


Meer in NCRV

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen