Nu al groen licht voor derde seizoen Kanniewaarzijn

Astrid Joosten is nog maar net begonnen met het tweede seizoen, of er is al een derde seizoen op komst van haar programma Kanniewaarzijn. Dat vertelt de presentatrice in VARAgids. Het tweede seizoen van Kanniewaarzijn ging vrijdag in première met 970.000 kijkers. “Zowel de netmanager als de VARA vindt het een succesvol programma. Het eerste seizoen keken er gemiddeld ruim 1,2 miljoen mensen. We maken nu acht afleveringen en in het najaar nog een reeks“, aldus Joosten.

Kanniewaarzijn is een consumentenrubriek, maar wordt opgeleukt met cabaret. “Omdat Radar en Kassa het al op een serieuze manier doen. Wij gaan het leed en de problemen te lijf met humor. Op die manier kun je een bedrijf ook nog eens flink te kakken zetten.

Haar tv-show is een taak van de publieke omroep, vindt Joosten. “Sterker nog: zonder publieke omroep zouden Kassa, Radar en ook ons programma niet eens bestaan. Bij commerci:ele zenders kunnen ze niet gemaakt worden omdat het de belangen van adverteerders en sponsors schaadt. Kortom: een unieke publieke taak.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen