Moordvrouw verkocht aan Vlaanderen

Foto: RTLDe RTL 4-hit Moordvrouw is verkocht aan Vlaanderen. De politieserie met onder meer Renée Soutendijk en Wendy van Dijk zal te zien zijn bij het commerciële VTM. Dat meldde Albert Verlinde dinsdag in RTL Boulevard. Verlinde denkt dat het een compliment is voor de makers. “Hartstikke leuk. Ze vinden het bij hen passen. Zelf heeft VTM heel veel politieseries en als ze vinden dat deze serie toegevoegde waarde heeft, is dat echt een enorm compliment“, aldus de showbizzkenner.

Hij is het overigens niet eens met de kritiek van tv-recensent Marcel Peereboom Voller, die de presentatrice Van Dijk ziet als hij naar de actrice Van Dijk kijkt. “Het is natuurlijk toch een vrouw met 8000 gezichten. Niet alleen met Ushi of Dushi, maar ook met zo’n rol in Moordvrouw“, zegt hij daarover.

Moordvrouw begon vrijdag met meer dan drie miljoen kijkers.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen