Bridget en Katja voor even terug bij BNN

Geplaatst op wo 25 jan 2012 om 9:40

Foto: BNNBridget Maasland en Katja Schuurman, die in 2005 de tv-show Katja vs. Bridget presenteerden bij BNN, keren voor even terug bij hun voormalige werkgever. In twee specials getiteld ‘Het Vetste van Versus’ blikken zij terug op de opnames. Dat heeft BNN laten weten. Schuurman hoefde niet lang na te denken. “Versus was hysterisch! Het was niet gewoon tv maken, het was een strijd waar alles van af leek te hangen. Alles werd in het werk gesteld om die aflevering te winnen, tot de laatste energie.”

Ook de andere presentatoren die ooit een versus-programma maakten zijn van de partij. Zo blikken Dennis Storm en Valerio Zeno terug op Dennis vs Valerio en Dennis en Valerio vs de rest, en komen Ruben Nicolai en Sophie Hilbrand praten over Ruben vs Sophie in L.A.

BN’ers die te gast waren in de versus-programma Katja vs de rest en Dennis en Valerio vs de rest mogen ook wat zeggen. Onder hen bevinden zich onder meer Georgina Verbaan en Coen Swijnenberg.

Het Vetste van Versus is op dinsdag 31 januari en dinsdag 7 februari om 20.25 uur te zien bij BNN op Nederland 3.

11 Reacties op “Bridget en Katja voor even terug bij BNN”


 1. Debby

  Doe maar niet.

 2. Petruschka

  Wat goed! bNN blijft zich maar vernieuwen! Waar blijft het beste van Bart of de revival of de Teringtubbies?

 3. robb

  En ook blijven meiden,jullie passen niet op 4,Bridget is tegenwoordig lekker opstandig in boulevard.

 4. Bamibal

  Ik hoop dat ze uit de kleren gaan, daar word ik opgewonden van

 5. bibi

  Ik wil een nieuwe reeks Versus!

 6. Michel

  @ Bamibal
  Gadver, een naakte Bridget? :?

 7. koen

  Allebei best wel oud voor BNN

 8. Anoniem

  OT: Eigenlijk belachelijk hoeveel RTL4 in februari nog herhaalt: Maandag 21:25 Bones 22:30 CSI 23:40 CSI, Dinsdag 21:30 Uitstel van executie, Woensdag 20:30 Bouwval gezocht 22:30 The Voice Kids, Donderdag 20:30 Help mijn man heeft een hobby, Zaterdag 23:00 Wat als?, 23:30 Benidorm Bastards, Zondag 23:00 Moordvrouw, dit zijn tussen 20:00 en 00:00 in februari gewoon allemaal herhalingen, eigenlijk belachelijk

 9. Owen

  Februari heeft lagere advertentie inkomsten.

 10. Anoniem

  @Owen Ja en Januari ook, en de laatste weken van december zond RTL ook alleen films uit, zo heb je straks nog september, oktober, november, maart, april en mei waarin volop nieuwe dingen worden uitgezonden en de andere helft van het jaar niet.

 11. Michel

  @ Owen Oh echt waar Owen? Ja dan maar, gewoon goedkoop iets herhalen wat pas nog op tv is geweest. Kan ons de kijker schelen. Kijken ze het nog maar een keer!

  Overigens ook van BNN wel erg goedkoop dit weer! Had gewoon wat nieuws verzonnen. Er zijn zoveel ideeen te verzinnen om bij BNN de koers om te gooien en goede programma’s te maken die actueel, scherp en brutaal zijn. Met naast nieuws en serieuse programma’s ook veel muziek, goede series, amusement en humor. Helaas staan de de afgelopen jaren de verkeerde mensen daar aan het roer (Patrick Lodiers, Lucas Goes, Pim Castelijn) . Bij BNN werken echt een paar goede talenten maar, het talent komt er niet of zelden uit omdat ze in verkeerde, goedkoope of makkelijk en simpel bedachte programma’s worden gezet. De leden van het eerste uur haken af omdat de omroep niet met ze mee goeit (iets wat Veronica heel slim wel deed toen ze nog omroep waren) en nieuwe jongeren worden nauwelijks aangesproken omdat er voor ze word bedacht wat leuk moet zijn of dingen zijn al te achterhaald (De week van Filemon/24-7 etc) of ze gaan er te lang mee door (versus/Try Before you di(2)/Spuiten&Slikken (opreis)) Links en rechts word BNN in gehaald door andere omroepen, CO en internet maar, dat maakt niet uit want, ze hebben het binnen de muren van de club zelf blijkbaar allemaal heel leuk en voor de rest Who Cares! Jammer!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.