Jeroen Pauw aasde op AT5

Foto: Leendert JansenJeroen Pauw was in de race om de Amsterdamse stadszender AT5 over te nemen. Samen met producent Endemol was hij de tot nu toe geheim gebleven twaalfde partij die belangstelling had. Dat onthult De Telegraaf dinsdag. Pauw voerde gesprekken met Koos van der Steenhoven, die AT5 van de ondergang moet redden. “We legden onze plannen voor, Koos luisterde, stelde vragen, maakte aantekeningen en toonde enthousiasme“, vertelt de VARA-presentator.

Pauws productiebedrijf TVBV en Endemol moesten het uiteindelijk afleggen tegen het samenwerkingsverband van de AVRO, het Parool en RTV Noord-Holland. “Daarom is het niets geworden. Dat is jammer natuurlijk, maar Van der Steenhoven heeft geen valse verwachtingen gewekt. Zo gaan die dingen.

Mocht de overname afketsen, dan wil TVBV alsnog meedingen naar AT5.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen