Bridget Maasland maakt pilot voor datingshow

Foto: KippaBridget Maasland krijgt mogelijk een nieuw datingprogramma. Ze heeft vorige week een proefaflevering opgenomen. Dat blijkt uit een oproep van producent Park Lane TV, deels eigendom van Beau van Erven Dorens. De pilot van de tv-show met Maasland is opgenomen op het Media Park in Hilversum. Wat voor programma het precies is, is niet duidelijk. “Het wordt een spectaculaire studio opname met een leuke twist“, is het enige wat de producent erover kwijt wil.

Het laatste studioprogramma van Maasland was Lekker Slim, dat twee seizoenen lang te zien was op RTL 5. Hierin moesten 100 mannelijke kandidaten inschatten welk antwoord vrouwen gaven op uiteenlopende vragen.

Maasland is in dienst bij RTL. Zowel de presentatrice als SBS-eigenaar John de Mol sluiten een overstap naar SBS echter niet uit.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen