Gerard Joling op bezoek bij Carlo en Irene

Foto: SBSGerard Joling brengt zondag een bezoek aan de tv-show van Carlo Boszhard en Irene Moors. In Life 4 You zal hij onder meer vertellen over zijn veelbesproken tv-toekomst. Dat heeft de redactie laten weten. Het contract van Joling verloopt bijna en het lijkt erop dat deze niet zal worden verlengd. Er is al maanden geen programma meer voor de entertainer en op dit moment ligt hij met de zender overhoop over zijn salariëring. Zijn werkgever wil geld terug, omdat hij zo weinig heeft gedaan.

Producent John de Mol liet zich twee weken geleden nog uit over Joling in de tv-show van Carlo en Irene. “Toen hij in zijn begintijd bij SBS kwam, deed hij de grote schaatsshows en Popstars. Die programma’s heeft SBS niet meer, dus dat is best lastig“, zei hij.

De andere gasten in Life 4 You zijn Lieke van Lexmond, Monique van de Ven, Di-rect en Babette Labeij.

Het programma begint om 17.25 uur op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen